«Почесний громадянин міста Сєвєродонецьк»: затвердили порядок виплати за звання у 2024 році

«Почесний громадянин міста Сєвєродонецьк»: затвердили порядок виплати за звання у 2024 році

Начальник Сєвєродонецької МВА Олександр Стрюк затвердив положення про порядок надання у 2024 році матеріального заохочення особам, яким присвоїли звання «Почесний громадянин міста Сєвєродонецьк» з нагоди святкування 90-ї річниці з Дня заснування Сєвєродонецька.

Відповідне розпорядження № 365 ВА від 26 квітня 2024 року опублікували на сайті Сєвєродонецької МВА.

Положення, зокрема, визначає механізм використання коштів бюджету Сєвєродонецької міської територіальної громади для надання у 2024 році зазначеної виплати.

Передбачається, що особа, яка отримала звання та має зареєстроване місце проживання у Сєвєродонецьку чи населених пунктах громади, одноразово отримає матеріальне заохочення  у розмірі 3 тис. грн.

Згідно з положенням, виплату здійснюватиме УСЗН Сєвєродонецької МВА після подання особою пакета документів.

Розпорядженням № 346 ВА від 24 квітня 2024 року Олександр Стрюк також затвердив склад комісії з розгляду пропозицій щодо присвоєння звання «Почесний громадянин міста Сєвєродонецька» та надання відзнак «За заслуги перед містом Сєвєродонецьком» та «За особливі заслуги». 

Головою комісії стала заступниця начальника МВА Ельвіна Марініч. До складу комісії також увійшли заступниця начальника Сєвєродонецької МВА Юлія Шорохова, начальниця організаційного відділу Тетяна Винничук, начальниця відділу культури Тетяна Грачова, начальниця управління соцзахисту Наталія Василенко, начальник управління економічного розвитку Сергій Карпеченко, начальниця загального відділу Людмила Жур та заступниця начальника відділу внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю Юлія Суховєєва.

Нагадаємо, затвердили відзнаку Сєвєродонецької міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області «За особливі заслуги».