ЛОВА: У «лнр» не платять мобілізованим працівникам та шукають гроші на підручник з псевдоісторії

ЛОВА: У «лнр» не платять мобілізованим працівникам та шукають гроші на підручник з псевдоісторії

Підприємства на окупованій Луганщині не виплачують гроші мобілізованим до армії рф працівникам. У самопроголошеній «лнр» шукають кошти на друк нового підручника історії.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

За інформацією ЛОВА, керівники підприємств на окупованій Луганщині скасували нарахування заробітної плати працівникам, мобілізованим до армії рф.

«Це не поодинокі випадки – борги накопичилися багатомільйонні. Скаржаться сотні представників трудових колективів», – розповіли в обласній адміністрації.

Також повідомляється, що окупаційна влада самопроголошеної «лнр» звернулася до росіян щодо виділення коштів на друк нового підручника з «історії» псевдореспубліки.

Проєкт хочуть представити громадськості після травневих свят. Вже з вересня матеріали за цим підручником хочуть викладати у місцевих школах.

Пропагандистське видання розроблене на основі існуючих раніше з додаванням розділу про події останніх двох років, зазначили у ЛОВА. Перше таке видання загарбники надали навчальним закладам окупованого Луганська у вересні 2014 року.

Нагадаємо, "Сєвєродонецьк онлайн" розповідав, які думки росіяни просувають дітям в окупації.